A la carte

Lunsjmeny

Følger med kokt ris. Serveres hele dagen. Kaffe inkl. før kl.18

24.Slow-cooked biff med peppersaus 🌶️ eller szechuansaus 🌶️🌶️ 185,-
35. Sprøstekt svinefilet i forfriskende sursøt saus 168,-
38. Grillspyd av lam og kylling med sataysaus 🌶️ 188,-
29. Saftig innbakt kylling med salat og sursøt saus 168,-
31. Wokstekt kylling og grønnsaker i karrisaus 🌶️ 185,-
33. Klassisk kylling chop suey med øysterssaus 185,-

Våre Spesialiteter

Hovedrettene følger med kokt ris, og kan byttes til hvitløkstekt ris for kr 45,-.

Crispy Duck

132. Crispy Duck 368,- (350 g.)
Krydrede og sprøstekt andefilet som du selv ruller sammen med grønnsaker, dampede pannekaker og tradisjonelle hoisinsaus.

Allergener: HM |SY  

Mixed Grill

133. Mixed Grill 348,-
– Honningglassert spyd med kylling, biff og kongereke
– Urtemarinert lammefilet
– Char Siu (svinekjøtt)
– Marinert grønnsaker
– Hvitløkstekt ris
– Husets sataysaus 🌶️ og chili-plumme dip 🌶️
Allergener: HM|SK|PN|SY

137. Eksotisk Smaksopplevelse
Forrett: Laab laks sashimi
Hovedretter:
Crispy duck med hoisinsaus og pannekaker
– Strimlet indrefilet av okse med chili-barbequesaus 🌶️
– Wokede breiflabbfilet i szechuansaus 🌶️🌶️
– Kung Pao kongereke 🌶️🌶️
Dessert: Sjokolade fondant med vanije is

Pris per person, min. 2 personer
5 retter med 3 valgfrie hovedretter: 498,-
6 retter: 598,-
Allergener: HM|SK|FK|EG|SL|SY

Forretter

1. Dim Sum for En 128,-
Dampet Ha Gao (rekedumpling) og
Siu Mai (dumpling med kylling og reke). Chili-soyasaus 🌶️
Allergener: HM|MK|SK|PN|SY

Dim Sum for To

2. Dim Sum for To 218,- Dampet Ha Gao (rekedumpling) og
Siu Mai (dumpling med kylling og reke). Chili-soyasaus 🌶️
Frityrstekt vårrull og wonton. Sweet chili saus 🌶️
Allergener: HM|MK|SK|PN|SY

Laab Salmon

3. Laab Salmon 138,- 🌶️
Laks sashimi med ristet ris og thai urter i spicy og forfristende saus
En populær oppskrift i nordøst Thailand
Allergener: FK

Snacks

Rekechips 45,-

Edamame med en vri 🌶️ 🌶️ 50,-
Spicy unge soyabønner a la Szechuan
Allergener: SY

Hovedretter – Kjøtt og Fjørfe

24/ 25. Slow-cooked Biff liten 185,-/ stor 278,-
Marinert og langtidsstekt. Kjøttet er saftig, mørt, aromatisk og simpelthen nydelig. Med wokede grønnskaer. Kantonesisk peppersaus 🌶️ eller szechuansaus 🌶️🌶️
Allergener: SY

56. Teppan Surf & Turf 398,-
En spennede smaksopplevelse med grillet indrefilet av okse og kongereke.
Serveres på rykende varm jernplate med husets grillsaus 🌶️🌶️
Allergener: SK|soya

35/ 36. Sprøstekt Svinefilet med Sursøt Saus liten 168,- /stor 252,-
Crunchy og saftig. En alle-tiders favoritt og kantonesisk klassiker du vil elske!
Allergener: HM|EG

29/ 30. Innbakt Kylling med salat og sursøt saus liten 168,-/ stor 252,-
Allergener: HM

58. Szechuan Mala Wok 292,- 🌶️🌶️🌶️
Kylling, biff og kongereke stekt i tradisjonelle szechuan mala-chilisaus. Bare si fra om du vil ha den mindre sterk 🙂
Allergener: SK|SY

Hovedretter – Fisk og Skallydr

Seafood Sabo

50. Szechuan Seafood Sabo 368,- 🌶️🌶️ Anbefales
Tigerreke, kongereker, breiflabb, kamskjell og blåskjell i szechuansaus.
Sterk og aromatisk. Denne rykende varm retten er en vinner for de som elsker sjømat. Serveres i keramisk kasserole.
Allergener: SK|FK|SY

Kung Pao Prawn

51. Kung Pao King Prawns 288,- 🌶️🌶️🌶️
Kongereker stekt i spicy og aromatisk saus med peanøtter.
Denne magisk retten er en av de mest populære retten fra Szechuan
Allergener: SK

101. XO Breiflabb og Kamskjell 318,- 🌶️
Breiflabbfilet, kamskjell og kongereke wokstekt i mild sterk og skalldyrbasert XO-saus på Hong Kong vis.
Allergener: SK|FK

Hovedretter – Vegetar

79. Wokstekt Grønnsaker med Cashewnøtter 218,-
Valgfri saus: østerssaus | karrisaus🌶️ | peppersaus 🌶️
Allergener: NT

Barmeny

81. Innbakt Kyllingfilet med sursøt saus og pommes frites 98,-Allergener: HM

82. Pølse og pommes frites 88,-
Allergener: HM|MK

84. Kuleis … 1 kule … 45,- 2 kuler … 75,- 3 kuler … 105,-

Dessert

Innbakt Banan

91.Innbakt Banan på Spyd med Vaniljeis 120,-
En evig klassiker
Allergener: HM|EG|MK

94. Sjokolade Fondant 135,-
Med vanlijeis og bjørnebær coulise
Allergener: HM|EG|MK

Allergener
EG: Egg | HM: Hvetmel | FK: Fisk | MK: Melk | PN: Peanøtt | NT: Nøtt |SK: Skalldyr | SL: Selleri | SY: Soya