Redusert sommermeny 

FORRETT

Alle retter følger med kokt ris, og kan byttes til hvitløkstekt ris for kr 40,-.

2. Dim Sum for To  198,-
Dampet Ha Gao (rekedumpling) og Siu Mai (svinedumpling). Chili-soyasaus
Frityrstekt vårrull og wonton. Sweet chili saus
Allergener: hvetemel, melk, skalldyr, peanøtter, soya

4. Stekt Torsk à la Shanghai 148,-
Søtsoya- og kryddermarinert. Sprø utenpå, saftig inni. En tradisjonell og svært populær rett.
Allergener: fisk, soya

5. Seafood Trio 168,-
Innbakt villreker, breiflabb og kamskjell. Chili-plomme dip
Allergener: fisk, skalldyr

HOVEDRETTER

KJØKKENSJEFS ANBEFALING

132. Crispy Duck  340,- (350 g.)
Krydrede og sprøstekt andefilet som du selv ruller sammen med grønnsaker, dampede pannekaker og tradisjonelle hoisinsaus.

Allergener: hvetemel, soya

Vinforslag: fransk rødvin Pinot Noir Simonet Fevre 458,-/105,-


136. Orient Special  368,- per person (min. 2 pers)
En fristende sammensetning av:
Crispy duck roll
Grillspyd av lam med sataysaus
Grillet torsk a la Shanghai
Indrefilet av okse med szechuansaus

Hvitvin og hvitløkstekt sjømat (breiflabb/kamkjell/blåskjell) på ristede skål
Innbakt kongereke med sursøt saus

Tilbud: 2 stk Crème Brûlée med sorbet for kr 100,-


Allergener: hvetemel, skalldyr, fisk, peanøtter, soya
Vinforslag: fransk rødvin Côtes du Rhone, Foncalieu … 435,- / 102,-

137. Fem-Retters Meny  438,- pr person (min.2 per)
Crispy duck med pannekake og hoisinsaus
Innbakt villreker med chili-plomme dip
Strimlet indrefilet med chili-barbequesaus
Breiflabbfilet i szechuansaus
Dessert: Sjokolade fondant med is


Allergener: hvetemel, skalldyr, fisk, egg, selleri, soya

Vinforslag: fransk hvitvin
Chablis Jean Deligny 518,-/ 115,-

KJØTT OG FJØRFE

24/ 25. Slow-cooked Biff liten  160,-/ stor 288,-
Med wokede grønnskaer. Kantonesisk peppersaus  eller sterk szechuansaus  
Marinert og langtidsstekt. Kjøttet er saftig, mørt, aromatisk og simpelthen nydelig.
Allergener: soya

56. Teppan Surf & Turf  368,-
En spennede smaksopplevelse med grillet indrefilet av okse og kongereke.
Serveres på rykende varm jernplate med husets grillsaus

Allergener: skalldyr, soya

75. Stekt Ris med Slow-cookded Biff   245,-
Allergener: egg, soya

35/ 36. Innbakt Svinefilet med Sursøt Saus   liten 158,- /stor 245,-
Sprø og saftig. En alle-tiders favoritt og kantonesisk klassiker du vil elske!
Allergener: hvetemel, egg

29/ 30. Innbakt Kylling med salat   liten 148,-/ stor 255,-
Chili-plomme dip eller sursøt saus
Allergener: hvetemel

31/32. Kyllingkarri med Wokgrønnsaker   liten 155,-/ stor 268,-
Velg mellom fyldige gulkarri-   eller aromatiske rødkarrisaus

Allergener: kokosmelk

38/ 39. Malaysisk Grillspyd av Lam og Kylling   liten 165,-/ stor 278,-
Med salat og fyldige sataysaus
Allergener: hvetemel, peanøtter, soya

 

58. Szechuan Mala Wok   288,
And, kylling og kongereke stekt i tradisjonelle szechuan mala-chilisaus.
Du kan få retten mindre sterk. Bare si fra 🙂
Allergener: skalldyr, soya

Forslag: Kinesisk øl Tsingtao .. 92,-

FISK OG SKALLDYR

50. Szechuan Seafood Sabo  348,-
Villreker, breiflabb, blåskjell og kamskjell i szechuansaus.
Serveres i keramisk kasserole
Allergener: skalldyr, fisk, soya

76. Stekt Ris med Sjømat 245,-
Kongereke, breiflabb og kamskjell.

Allergener: skalldyr, egg, fisk

101. XO Breiflabb med Kamskjell  288,-
Breiflabbfilet, kongereke og kamskjell wokstekt i mild sterk og skalldyrbasert
XO-saus på Hong Kong vis.
Allergener: skalldyr, fisk

KOMBINASJON  

47. Spicy Gongbao kongereke / innbakt Svinefilet/ Stekt Ris 298,-
Stekte kongereker i sterk gongbao saus med peanøtter
Innbakt Svinefilet med Sursøt Saus
Hvitløkstekt Ris
Allergener: hvetemel, skalldyr, peanøtt, egg, soya

 133. Mixed Grill  310,-
– Honningglassert spyd kylling/biff/kongereke
– Urtemarinert lammefilet
– Svinefilet à la thai
– Marinert grønnsaker
– Hvitløkstekt ris
– Husets sataysaus  og chili-plomme dip
Allergener: hvetemel, skalldyr, peanøtter, soya

135. Orient Tapas  348,-
– Frityrstekt wonton. Chili-fiskesaus 
– Malaysisk lammefilet på spyd. Sataysaus 
– Kanton innbakt kyllingfilet. Chili-plomme dip 
– Crispy andefilet.  Hoisinsaus
– Innbakt kongereke. Sursøt saus

Serveres med rekechips, salat og kokt ris
Allergener: hvetemel, skalldyr, egg, peanøtter, soya
Vinforslag: Spansk rødvin
671. Las Carlinas Garnacha … 425,-

STEKT RIS

75. Stekt Ris med Slow-cooked Biff 245,-
Allergener: egg, soya

76. Stekt Ris med Sjømat  245,-
Kongereke, breiflabb og kamskjell.
Allergener: hvetemel, skalldyr, egg, soya

VEGETAR

79. Wokstekt Grønnsaker  med Cashewnøtter  198,-
Valgfri saus: østerssaus/gulkarri /rødkarri /Tom yum /peppersaus
Allergener: nøtter

BARNEMENY

81. Innbakt Kyllingfilet med sursøt saus og pommes frites  95,-
Allergener: hvetemel

82. Pølse og pommes frites  78,-
Allergener: hvetemel, laktose

84. Kuleis … 1 kule … 38,- 2 kuler … 65,- 3 kuler … 90,-


DESSERT

91.Innbakt Banan med Vaniljeis  108,-
Allergener: hvetemel, egg, laktose

93. Crème Brûlée med Sorbet  128,-  
Klassisk fransk dessert. Perfekt avslutning på et måltid.
Allergener: laktose, egg

94. Sjokolade Fondant  125,-
med vanlijeis og bjørnebær coulise
Allergener: hvetemel, egg, laktose


Til dessertene anbefaler vi:
Vår tradisjonsrike Gongfu-te kr.58,-

Likør:
Baileys Irish Cream 80,-
Kahlua 85,-
Tia Maria 85,-
Cointreau 98,-
Drambuie 98,-