Redusert sommermeny
FORRETT
Alle retter følger med kokt ris, og kan byttes til hvitløkstekt ris for kr 40,-.
2. Dim Sum for To 198,-
Dampet Ha Gao (rekedumpling) og Siu Mai (svinedumpling). Chili-soyasaus
Frityrstekt vårrull og wonton. Sweet chili saus
Allergener: hvetemel, melk, skalldyr, peanøtter, soya
4. Stekt Torsk à la Shanghai 148,-
Søtsoya- og kryddermarinert. Sprø utenpå, saftig inni. En tradisjonell og svært populær rett.
Allergener: fisk, soya
5. Seafood Trio 168,-
Innbakt villreker, breiflabb og kamskjell. Chili-plomme dip
Allergener: fisk, skalldyr
HOVEDRETTER
KJØKKENSJEFS ANBEFALING
132. Crispy Duck 340,- (350 g.)
Krydrede og sprøstekt andefilet som du selv ruller sammen med grønnsaker, dampede pannekaker og tradisjonelle hoisinsaus.
Allergener: hvetemel, soya
Vinforslag: fransk rødvin Pinot Noir Simonet Fevre 458,-/105,-
136. Orient Special 368,- per person (min. 2 pers)
En fristende sammensetning av:
Crispy duck roll
Grillspyd av lam med sataysaus
Grillet torsk a la Shanghai
Indrefilet av okse med szechuansaus
Hvitvin og hvitløkstekt sjømat (breiflabb/kamkjell/blåskjell) på ristede skål
Innbakt kongereke med sursøt saus
Tilbud: 2 stk Crème Brûlée med sorbet for kr 100,-
Allergener: hvetemel, skalldyr, fisk, peanøtter, soya
Vinforslag: fransk rødvin Côtes du Rhone, Foncalieu … 435,- / 102,-
137. Fem-Retters Meny 438,- pr person (min.2 per)
Crispy duck med pannekake og hoisinsaus
Innbakt villreker med chili-plomme dip
Strimlet indrefilet med chili-barbequesaus
Breiflabbfilet i szechuansaus
Dessert: Sjokolade fondant med is
Allergener: hvetemel, skalldyr, fisk, egg, selleri, soya
Vinforslag: fransk hvitvin Chablis Jean Deligny 518,-/ 115,-
KJØTT OG FJØRFE
24/ 25. Slow-cooked Biff liten 160,-/ stor 288,-
Med wokede grønnskaer. Kantonesisk peppersaus eller sterk szechuansaus
Marinert og langtidsstekt. Kjøttet er saftig, mørt, aromatisk og simpelthen nydelig.
Allergener: soya
56. Teppan Surf & Turf 368,-
En spennede smaksopplevelse med grillet indrefilet av okse og kongereke.
Serveres på rykende varm jernplate med husets grillsaus
Allergener: skalldyr, soya
75. Stekt Ris med Slow-cookded Biff 245,-
Allergener: egg, soya
35/ 36. Innbakt Svinefilet med Sursøt Saus liten 158,- /stor 245,-
Sprø og saftig. En alle-tiders favoritt og kantonesisk klassiker du vil elske!
Allergener: hvetemel, egg
29/ 30. Innbakt Kylling med salat liten 148,-/ stor 255,-
Chili-plomme dip eller sursøt saus
Allergener: hvetemel
31/32. Kyllingkarri med Wokgrønnsaker liten 155,-/ stor 268,-
Velg mellom fyldige gulkarri- eller aromatiske rødkarrisaus
Allergener: kokosmelk
38/ 39. Malaysisk Grillspyd av Lam og Kylling liten 165,-/ stor 278,-
Med salat og fyldige sataysaus
Allergener: hvetemel, peanøtter, soya
58. Szechuan Mala Wok 288,–
And, kylling og kongereke stekt i tradisjonelle szechuan mala-chilisaus.
Du kan få retten mindre sterk. Bare si fra 🙂
Allergener: skalldyr, soya
Forslag: Kinesisk øl Tsingtao .. 92,-
FISK OG SKALLDYR
50. Szechuan Seafood Sabo 348,-
Villreker, breiflabb, blåskjell og kamskjell i szechuansaus.
Serveres i keramisk kasserole
Allergener: skalldyr, fisk, soya
76. Stekt Ris med Sjømat 245,-
Kongereke, breiflabb og kamskjell.
Allergener: skalldyr, egg, fisk
101. XO Breiflabb med Kamskjell 288,-
Breiflabbfilet, kongereke og kamskjell wokstekt i mild sterk og skalldyrbasert
XO-saus på Hong Kong vis.
Allergener: skalldyr, fisk
KOMBINASJON
47. Spicy Gongbao kongereke / innbakt Svinefilet/ Stekt Ris 298,-
Stekte kongereker i sterk gongbao saus med peanøtter
Innbakt Svinefilet med Sursøt Saus
Hvitløkstekt Ris
Allergener: hvetemel, skalldyr, peanøtt, egg, soya
133. Mixed Grill 310,-
– Honningglassert spyd kylling/biff/kongereke
– Urtemarinert lammefilet
– Svinefilet à la thai
– Marinert grønnsaker
– Hvitløkstekt ris
– Husets sataysaus og chili-plomme dip
Allergener: hvetemel, skalldyr, peanøtter, soya
135. Orient Tapas 348,-
– Frityrstekt wonton. Chili-fiskesaus
– Malaysisk lammefilet på spyd. Sataysaus
– Kanton innbakt kyllingfilet. Chili-plomme dip
– Crispy andefilet. Hoisinsaus
– Innbakt kongereke. Sursøt saus
Serveres med rekechips, salat og kokt ris
Allergener: hvetemel, skalldyr, egg, peanøtter, soya
Vinforslag: Spansk rødvin 671. Las Carlinas Garnacha … 425,-
STEKT RIS
75. Stekt Ris med Slow-cooked Biff 245,-
Allergener: egg, soya
76. Stekt Ris med Sjømat 245,-
Kongereke, breiflabb og kamskjell.
Allergener: hvetemel, skalldyr, egg, soya
VEGETAR
79. Wokstekt Grønnsaker med Cashewnøtter 198,-
Valgfri saus: østerssaus/gulkarri /rødkarri /Tom yum /peppersaus
Allergener: nøtter
BARNEMENY
81. Innbakt Kyllingfilet med sursøt saus og pommes frites 95,-
Allergener: hvetemel
82. Pølse og pommes frites 78,-
Allergener: hvetemel, laktose
84. Kuleis … 1 kule … 38,- 2 kuler … 65,- 3 kuler … 90,-
DESSERT
91.Innbakt Banan med Vaniljeis 108,-
Allergener: hvetemel, egg, laktose
93. Crème Brûlée med Sorbet 128,-
Klassisk fransk dessert. Perfekt avslutning på et måltid.
Allergener: laktose, egg
94. Sjokolade Fondant 125,-
med vanlijeis og bjørnebær coulise
Allergener: hvetemel, egg, laktose
Til dessertene anbefaler vi:
Vår tradisjonsrike Gongfu-te kr.58,-
Likør:
Baileys Irish Cream 80,-
Kahlua 85,-
Tia Maria 85,-
Cointreau 98,-
Drambuie 98,-